Matchmark - handelsnaam, auteursrecht
Matchmark - merkenwet, juridisch advies, merkbewaking
Matchmark - merkencontrole, merkonderzoek
Matchmark - Benelux merkregistratie, EU merk
Matchmark - Europese Merkregistratie, modellenrecht

Matchmark

Matchmark is eind 1999 een paar dagen voor de millenniumwisseling opgericht door Boudewijn Groen en Misja Nijhuis. Niet alleen is Matchmark een traditioneel merkenbureau, maar hebben wij sinds de oprichting ook een sterke focus op de juridische begeleiding van het creatieve naamgevingsproces bij de ontwikkeling, totstandkoming en introductie van nieuwe (merk)namen.

Zie ook Merkbescherming

Boudewijn Groen

Na het afronden van zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden, is Boudewijn Groen zijn carrière begonnen bij merkenbureau Intermark om vervolgens samen met zijn toenmalige collega Misja Nijhuis merkenbureau Matchmark op te richten. Boudewijn Groen is lid van de BMM (de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht) en een BMM Erkend Merkengemachtigde en een erkend EUIPO-gemachtigde.

Boudewijn Groen: groen@matchmark.nl

Misja Nijhuis

Misja Nijhuis is na het afronden van zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam zijn carrière begonnen bij merkenbureau Intermark. Een paar jaar later heeft hij samen met zijn toenmalige collega Boudewijn Groen merkenbureau Matchmark opgericht. Misja Nijhuis is lid van de BMM (de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht) en een BMM Erkend Merkengemachtigde en een erkend EUIPO-gemachtigde.

Misja Nijhuis: nijhuis@matchmark.nl

Matchmark, match mark, Globrands, registered trademark